HATI-HATI BELI GORENGAN DI PASAR ROMADLON SENDANGAGUNG

(liputan dialog tadi sore) By Banjar Begug Pembeli (M) : “Yu, aku tuku gorengane. Penjual (J) : Sing endi, kang? (B) : “Lho.. Ono pirang macem, Yu? (J): “Sing iki Godoh bolet rong ewu telu, Godoh gedang rong ewu papat, Tahu goreng rong ewu lima, kang! Sampean arep tuku sing endi kang? (B): “Walah… Gorengan wis kadaluwarsa More...

by admin | Published 3 tahun ago
By admin On Rabu, Juni 15th, 2016
0 Comments

HATI-HATI BELI GORENGAN DI PASAR ROMADLON SENDANGAGUNG

(liputan dialog tadi sore) By Banjar Begug Pembeli (M) : “Yu, aku tuku gorengane. Penjual (J) : Sing endi, kang? (B) : “Lho.. Ono pirang macem, Yu? (J): “Sing iki Godoh bolet rong ewu telu, Godoh More...